Při výběru pohovky se spací funkcí

     Při výběru spací pohovky pro maleho prostoru stojí za to podívat se na své vlastní priority a pokusit se je spojit s tím, co je důležité z pohledu funkčnosti.

Nejdůležitějším požadavkem je pohodlí. Pohovka musi presentovat dostatek spánku. Proto bude funkce spaní u pohovky nebo rohové sedačky klíčová.

Pohovka Unico je  určená pro každodenní spaní. To je velmi důležitá vlastnost, což znamená, že jeji konstrukce je vyztuženy a výplň sedadel a opěradel je volena tak, aby sloužily stejné odolnosti a pohodlí.
Pohovka je skoro jako postel


Nejpohodlnější verzí spací funkce mezi skládacím nábytkem je tzv. italský rám, který jsme použili v kolekci Unico. Její hlavní vlastností je fakt, že po rozložení získáme plnohodnotnou matraci na spaní o tloušťce 12 cm. Celková plocha na spaní závisí na roznerach pohovky. Jak v případě pohovky, tak i rohu Unico máte na výběr ze tří šířek, a tedy tří rozměrů matrace: 120 x 196 cm, 140 x 196 cm a 160 x 196 cm.  Rozměry matrací v pohovce se prakticky neliší od tradičních postelových matrací, ale mají tu výhodu, že je lze složit.


Unico v denní verzi se vyznačuje měkkými, polstrovanými opěradly a sedáky. Kombinace úhledné linie a kompaktní velikosti pohovky s komfortem spaní je tím nejlepším nábytkem do maleho prostoru.